Planera framtiden.

Postad i: Vardag.

Dom flesta har det ganska klart hur dom vill ha sin framtid. Jobb, hus, familj osv. Jag har dock ingen aning. Självklart vill jag ha familj, jobb och någonstans o bo men just nu vet jag inte i vilka spår jag ska trampa. Känns lite som att man står i en återvändsgränd helt ensam och det enda man kan göra är att ta tillbaka de dåliga eller stå kvar här på samma fläck istället för att hitta en annan väg därifrån. Det är knepigt hur det kan bli egentligen..

Jag är snart 18 år och jag känner mig som om jag är född på nytt. Helt okunnig om hur stor världen är och hur världen ser ut idag men ändå vet jag allt det där. Jag önskar dock att jag var lite närmare hem. Att sitta ute i pappas trädgård, umgås med falska människor (Falköping består nog endast av de), känna lugnet med underbar släkt. Jag längtar dit igen men ändå gör jag verkligen inte de.

Jag skulle vilja bli frisk så jag kan flytta hemifrån på tal om ingenting. Jag vill bo i Göteborg, USA eller bergen i Norge. Så sjukt fina ställen!
Ska träna som tusan.. 3 månader kvar till jag fyller 18 och jag TÄNKER gå på pubben med min mamma. (Det är den töntigaste drömmen jag har tror jag.) ^^ <3

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

sandellamanda
sandellamanda,
Är i samma återvändsgränd
nouw.com/sandellamanda