Påfrestande natt. Tw

Postad i: Vardag.

DETTA INLÄGG ÄR INTE FÖR DEN KÄNSLIGA SÅ STÄNG NER BLOGGEN DIRRMODE OM DU ÄR KÄNSLIG, KRÄKMAGAD ELLER ANNAT.


Klockan är 05.06 och Leah har spytt säkert 7 gånger sedan 22-23 tiden. Spytt ner hela sig, hela sängen, soffan, 3 ombyten och massa i en hink. Såklart en hel del över mig också men det får man ju stå ut med.
Första tanken var att hon kanske kunde ha ätit för mycket men när de bara fortsätter o fortsätter så blir jag osäker. Hon sover, vaknar o kräks, däckar om o vaknar o kräks. Skönt iaf att hon vaknar, skriker innan hon ska kräkas för då kan ja hjälpa henne med hinken.
Dock inget trevligt och absolut ingen sömn för mig inatt. Jag hatar verkligen sånt här. Förra gången, förra året så knackade vinterkräksjukan in och hon spydde endast när hon sov och endast när hon låg på rygg så hon gurglade liksom. Ofräscht som rackarns men jag är livrädd sen dess att hon ska drunkna i sin kräka.. De händer inte om jag sitter här hela natten vid henne. Visst jag har inget immunförsvar så äre magsjuka så kräks jag som en bäver om någon/några timmar men allt är värt de så länge jag vet att min tös är trygg när hon är rädd.
Vatten får hon i sig då jag lärt henne att om de smakar dåligt, är starkt eller gör jätte ont så tar man vatten så går de över. De är faktiskt en riktig räddare för mig nu, att hon förstår de!

Nä plågas med trötta ögon, hungrig mage osv några timmar till. Sen tror jag att jag väcker min pojkvän så han får kolla henne i en timme eller två. Det borde gå. Med tanke på att hon inte sovit alls inprincip så hoppas jag på några timmars sömn för hennes skull.

Hoppas ni har en trevligare helg än vad vi har!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer