Packar väskan

Postad i: Vardag.

Just nu håller jag på och packar min väska, egentligen inte med någonting speciellt utan bara lite kläder och sådär inför en natt hos grabben i mitt liv. Vi ska iväg och fixa massa saker imorgon när han äntligen är ledig och jag ska iväg en snabbis på ett nytt jobb jag sökt för att ”provjobba” och lära känna arbetsplatsen. Det är känns väldigt skönt faktiskt!

Utöver de så har jag precis duschat, borde inta någon allergitablett mot min pollen men har inte kommit så långt ännu. Usch vad jag hatar allergi.. Någonting vi alla pollenallergiker tjatar om men om man är allergisk mot livet mestadels utav alla årstider så är det inte roligt. Dessutom så är jag allergisk mot så sjukt mycket mer som ;
Grönsaker, frukter, nötter, hundar, damm, mögel, fröer, halm, gräs och lite till. Förut var mina allergier helt okej.. jag kunde liksom leva med lite kli i halsen om jag fick i mig något utav de men tydligen verkar mina allergier bara bli värre.. fattar inte..

Nåja det blir bra. Är lite halv stressad också för jag måste göra min läxa men jag har ingen aning om vad de är lärarn vill att ja ska göra. Informationen var väldigt dålig som ja fick på datorn så inväntar svar utav min webbläsare men sådant kan ta tid. Tyvärr!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer