Nytt dropp, mediciner förändrar mig

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Tanken var att jag skulle lämna ett litet inlägg här igår under behandlingen och efter den men jag blev så grinig, så trött, hade så ont osv och när jag kom hem så sa min pojkvän åt mig att jag var tvungen att äta lite mat fast jag inte alls var sugen.

Han stötta mig under behandlingen och även hela gårdagen med dottern osv för jag total somnade direkt vi hade ätit lite. Först somna ja i hans knä. De är det bästa att ligga i hans knä eller på hans bröstkorg när han smeker sina fingrar igenom mitt hår eller när man ligger och håller handen o han random masserar fingrarna. Små saker som betyder så mycket, haha.. Det finns inget skönare tror ja!

Jag sitter just nu i sängen, lyssnar på ljudet utav lejonkungen och är ensam faktiskt, förutom min dotter som ligger här men min pojkvän såg film ihop med mamma o min låtsas pappa så både A och låtsaspappan tvärslockna i varsin soffa. Var ute en sväng vid 02 o då sov dom i varsin soffa o mamma satt i mitten emellan dom o ba ”ja dom tvärdäcka i skräckfilmen.”

Jag skratta lite åt dom men sen gick jag och la mig igen. Vill ju inte väcka älsklingen för att jag egoistiskt vill ligga och krama om honom.
Tänk att han står ut med mig när min värk eller när mina mediciner gör mig till häxan surtant typ. Nu har jag enorm press från 154 olika håll utöver mina mediciner som också får mig stressad osv så det bygger väl på.
Hoppas de går över. Inte van vid de. Jag har en ganska tjock mur runt mitt psyke och de krävs mycket innan någon lyckas RIKTIGT irritera mig eller liknande så typ en stund varje dag kan ja känna ba ”Nä.. ja vill inte mer. Jag vill bara sitta ensam på mitt rum och spela. Ingen familjemedlem, inga vänner, inte min pojkvän eller min dotter.” I typ en timme o sen är det bara helt underbart att dom alla finns här, vill bara ta allihopa o vara med dom samtidigt, haha!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Cosmopolitan Stories,
Hoppas du mår bättre snart! och ja jag håller med det är så mysigt att somna på sin killes bröst! <3
cosmopolitanstories.com
My_Life_My_Story
My_Life_My_Story,
Krya på dig, hoppas du får en kalas helg, håller med det bästa som finns är närheten av sin käraste 💕
nouw.com/my_life_my_story