Nu blire natten.

Postad i: Vardag.

Det händer skumma saker i mitt liv hela tiden har jag märkt. Jag förstår inte ens hälften utav allting som dyker upp.
För några dagar sedan, har helt enkelt för dåligt minne för att komma ihåg just nu (även kallat gravidminne.)
Iaf så pratade jag med Sandra på Skype och mamma satt och pratade med Ann i telefon. Helt plötsligt skriver en kille och raggar på mig. Han började liksom lite chill med "hej sötnos" "vad gör du snygging" "du är de vackraste jag sett" men sen spårade konversationen ur. Han var ju faktiskt seriös så det är ju lite taskigt kanske men han fortsatte med :
- " Är du singel?"
Jag - "ja det är jag :)"
Han -"då tänker jag försöka ragga på dig."
Redan där dog min extremt dåliga humor och jag fortsatte vara trevlig ändå liksom.
Han - " jag tänker gå genom eld och vatten för dig världens vackraste mikkiz."
Jag skratta så jag på riktigt höll på att tappa luften i soffan och svarade honom med - "du känner inte mig? Du vet inte hur jag är som person?"
Han svarade efter kanske någon minut med - "nä men jag gör de ändå."
Allting blev bara värre efter det här och konversationen blev skit lång. Jag skratta seriöst så jag fick både huvudvärk och feber så min egen lilla uppfattning utav den händelsen är att jag inte ska dejta killar längre, tror jag XD

Varje dag har de varit fucked up de sista med riktigt konstiga killar och tjejer som hört av sig.
Idag hörde en kille av sig till mig och små flirta och bad om ursäkt till mig för att han drack på veckorna? För det första så känner vi inte varandra och för det andra så är det inte mig du ska be om ursäkt till utan dig själv? Visst jag hatar när folk super varje helg och jag tycker det är riktigt idiotiskt att dricka på veckorna men det är inte mitt problem, jag känner inte dig och är väldigt ointresserad utav ditt alkoholintag. Vad ska jag göra åt att du dricker? Det enda jag kan göra är att skita i de eller sluta svara. Sluta dra mig som någon person ni måste be om ursäkt till? Jag behöver inga ursäkter och speciellt inte om du skriver helt random till mig och börjar med "hej snygging asså förlåt jag har druckit några dagar nu, va inte meningen."
Sluta med alkoholen om du tror att du känner mig eller vad du nu fick in i ditt huvud, de skrämmer mig på riktigt 😂 :')

Aja människor slutar aldrig förvåna en..
Dags att sova så jag kan åka o hämta en sak hos läkaren och sedan åka hem för att fixa lite och sedan spela lite niiiintendooo 64 för det är extremt kung and i Love it. <3
Imorgon kväll kommer 3 Falköpings bor upp till mig och mamma för att kika Norrland, fast egentligen är de väl inte riktigt de dom ska göra men jag har faktiskt inte så stor koll på va de va och jag hänger inte ens med för fem öre om vad som händer men de kommer nog bli Nice ändå :)
Godnatt! :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer