Nu ändrar vi bloggen + nästan höggravid.

Postad i: Vardag.

Det finns många saker jag kan diskutera och lägga min tid på men om det kommer till någonting som att folk inte gillar vad jag skriver på bloggen, Facebook, snapchat or what ever så kan jag bara rekommendera en sak och det är att ni slutar läsa. Min blogg, snapchat och min Facebook rör mitt liv och det kommer ut antingen personliga saker jag själv varit med om eller känt eller så skriver jag om någon annan som råkat ut för det eller vad jag nu vill prata om överallt.

Människor har självklart åsikter, jag också men jag har valt att inte vara en person som ljuger eller skäms över saker som jag gör eller gjort. Människor dömer alltid andra människor så jag funderar lite på varför alla människor för det första är otroligt dömande eller är väldigt fasta i att man måste vara i den där bubblan bland alla tysta, "normala" och bekväma människor.
Jag är inte en sån person. Jag kan skrika ut om alla problem jag haft i mitt liv, varenda kille jag gillat, första gången jag gjort någonting, vad som varit riktigt otrevligt och precis allt.
Jag lever bara en gång och jag har lärt mig i hela mitt liv att ingen människa är perfekt, alla människor gör misstag och alla människor gör saker som vissa gillar och som vissa människor inte gillar. Varför skulle det vara så onaturligt att vara ärlig och uppriktig? Att dölja en del saker bara för att man ska passa in i mängden?

Det har varit många som sagt vad jag borde skriva om och vad jag inte borde skriva om och jag har alltid tagit emot tips på vad ni vill läsa, se och göra via min blogg men alla dagar uppskattas det inte alltid utav alla.
Mina "tags" har varit det ni tipsat om att ni vill läsa för att lära känna mig och just för att det är kul, videos är vad ni velat se för att det tydligen är kul att följa, bilder är vad ni har velat se också och allt tipsas oftast på ask eller andra ställen.

Så nu kör vi en jätte rolig grej tycker jag!
Jag vill höra vad ni INTE vill läsa eller se på min blogg :)
Kik - mikkizlilja, snapchat - mikkizlilja och mail - mickis97@live.se ask - mikkizlilja och kommentarerna finns till oavsett inloggad eller anonym. Show me :)

Och sen kan vi provocera lite till när vi ändå håller på :)
Här är min gravid mage, inte långt ifrån höggravid och bebisen får knappt plats därinne. Hur skadar jag den? Hur mår barnet? Vad kommer hända med den? Tell me all about it. Vill höra allting nu så nu kör vi på stort! :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

prakto92,
Vilken rumpa du har 😊 ser najs ut
nouw.com
MikkizLilja
MikkizLilja,
Tack Johan 😊
nouw.com/mikkizlilja