November glossy + helt ointressant om graviditeten.

November boxen var lite söt faktiskt. Skulle tro att de här är den enda saken som får mig att utstråla lite tjej. Dock ligger alla mina boxar orörda efter jag tittat i dom men en dag känner jag kanske för att testa sakerna, haha! :)

Är ensam hemma nu för mamma for till AF. Jag tänkte göra lite mer varm choklad och ta igång tvn en stund innan jag ska hänga tvätt, gå ut med lite skräp. Har en uppsjö utav tidningar på balkongen. Vi gillar ju inte reklam så vi har kastat/ställt de på balkongen så länge. Kanske dags att gå iväg med de nu när det är snö ute. Tror att blöta papper kan bli lite mindre trevligt.. Haha, synd att jag har foglossning + är en lat tonåring. ;)

Har väl gjort upp lite med mamma om att jag ska ta hand om en hel del här hemma eftersom hon får sköta handlande osv ganska mycket nu bara för min foglossning. Måste köpa ett bälte men det tar ca 30 minuter att gå till Apoteket och min foglossning vill inte låta mig gå mer än 10-15 minuter innan jag får värkar i både höft och underliv.. Det är där bältet ska komma in och hjälpa mig men jag är väldigt envis så får väl ta med mamma någon morgon och vandra bort. Får väl helt enkelt sitta efter halva vägen och "vila" fogarna ett tag och sen fortsätta gå. Synd att det är vinter och jävligt kallt. Får ju inte direkt sitta på marken heller eftersom kylan kan ge urinvägsinfektion och det är tydligen extremt vanligt under graviditet. Hade det en gång när jag var liten (typ 5-6 år) när jag envisades med att springa i bara tunna byxor men mamma sa att jag skulle ha på mig ordentligt.. Jag smet ut iallafall och jag minns att det gjorde skit ont.. Under graviditeten är det vanligt att inte känna av smärtan och sen när det går till njurarna så är pisset helt svart (blod alltså men svart som kaffe.) Men hej va intressant att veta! Ja visst är det..

Efter den här graviditeten så ska jag nog vänta åtminstone 10 år innan jag blir gravid igen.. Jag tycker om barn men det kommer nog bli några år utan sömn och några år med mycket motion och trots här hemma.. Haha!

Gillar

Kommentarer