#NouwSeptemberChallenge

Postad i: Vardag., Tävlingar

Nu var det dags, den årliga challenge som Nouw skapar för oss. Jag har inte varit med tidigare direkt men jag tänker att VARFÖR INTE? Det kan ju bli jätte roligt och dessutom kanske jag tillsammans med er finner roliga ämnen tillsammans? Denna challenge går ut på att vi tillsammans kanske hittar vilken nisch denna bloggen trivs i, vad ni tycker om att läsa och vad jag tycker om att skriva om. Självklart ligger de en tävling bakom också MEN jag bloggar ju faktiskt ändå så varför inte köra 2 flugor i en smäll som man säger?

Jag tänker att vi kan göra en frågeställning här där ni kan rösta. Självklart blir det andra inlägg också men vad ni vill se och läsa är alltid roligt att veta om.

Dessutom är de på hög tid igen att mina videos drar igång så det har jag tänkt att göra faktiskt. De har varit jätte svårt med småttingarna sista tiden att filma men vet ni? Vi löser de här.

Vi provar den här challengen och vill ni veta mer om den och kanske göra den själva så kan ni gå in på www.nouw.com/NouwSeptemberChallenge

Gillar

Kommentarer

ebbabrage
ebbabrage,
Åh va roligt, ska med vara med!
nouw.com/ebbabrage