Ni suger helt ärligt.

Postad i: Vardag., Deep shit

Jag är egentligen van men för att klaga en extra gång på någonting som är sjukt konstigt och irriterande så..
Detta är ett inlägg som går ut till 98% utav mina vänner.. Tråkigt nog för enligt mig så har jag valt mina vänner väldigt bra, de finns en anledning till att don cirkulerar vid mig..

Minns du vad vi brukade göra? - Absolut men nej tack.

Minns du hur bra vänner vi var? - Vem bryr sig?

Minns du alla roliga saker vi kunde göra? - Absolut men ni bryr er inte.

Minns du dagen jag försvann? - Nej troligtvis inte för det var ni som gjorde så att jag försvann.

I alla år har jag blivit osynlig så fort jag gått in i en relation eller dagen jag fick barn. Egentligen är det bara bullshit att ni hör av er så fort en relation tagit slut. Jag vet att en del utav mina vänner (konstigt nog) har eller haft intresse för mig men om man kallar sig bästa vän och säger att man alltid finns där och vill ses osv så kan ju ett HEJ HUR ÄR LÄGET? Dumpa ur munnen ganska lätt. Fattar inte riktigt varför de blivit som det blivit...

Jag är inte immun emot att vara mig själv, immun emot att ha kul eller enkelt och simpelt vara trevlig.. Mina vänner är viktiga för mig men jag har lärt mig nu efter några år hur mina vänner fungerar och skulle inte lämna min grabb för några som beter sig sådär. Jag vet vart min grabb står, jag vet vad jag vill göra med mitt liv och så länge personen gör mig glad så bör ingen fucka ur.

Jag kan ärligt säga att Ida w, Ann, Rasmus, Olivia och kanske någon mer, är dom enda som inte sticker för att jag har pojkvän eller för att jag har barn. Personer jag inte ens dagligen umgås med. Dessutom så skriver äckliga människor skit om några utav dessa personer, liksom vad vill ni?
Ni kränker folk för att ni själv är dum i huvudet och inte förstår bättre. För att ni är psykotiska och inte fått en bra uppväxt. Tyvärr men de slår tillbaka på er så fort ni är dum.

Hur som helst är jag extremt tacksam för hur fina vissa är och mina närmsta vänner? Ni är verkligen inte så bra som jag konstant försöker intala mig. Gånger ni hör av er så vill ni låna pengar, låna spel eller är enbart nyfikna över saker ni hade fått veta ifall vi var så bra vänner som jag egentligen vill intala mig.

Vet inte riktigt men jag är färdig med allt sånt nu och kommer sluta höra av mig till folk som inte hör av sig. Det ska vara från båda sidor, inte bara ifrån en. Jag är less nu.

Gillar

Kommentarer

AXFR3DD3
AXFR3DD3,
Jag förstår mig inte på sånt folk ärligt talat xD
om man nu *gillar* en person ifråga så ska man väl lixom finnas dära för den och vara glad för dens skull lixom..

du vet ju att jag gillar dig grymt mycket och inte vill jag få dig ur mitt liv bara för att du har kille haha..
det är grymt löjlig stil visa folk har istället för att bevisa att dem säger.. det ända som man får bevisat är att allt bara är bullshit ifrån den personens sida
nouw.com/axfr3dd3
MikkizLilja
MikkizLilja,
Ellerhur jag tycker det också! Jag har självklart haft crush på någon utav mina vänner genom åren men inte tusan har jag viftat bort dom. ^^

Jo men precis. man kan ju visa att man är mogen.
nouw.com/mikkizlilja
AXFR3DD3
AXFR3DD3,
exakt, håller helt klart med dig..
det skulle stå * visa folk har istället för att bevisa att det dem säger stämmer..* i texten över hehe..
fast det visste du säkert om? x]

men som sagt bevisar dem motsatsen av det dem igentligen säger så är det ju tråkigt för dem..
du förlorar inte dem på ett sätt utan dem förlorar mer dig i deras liv och inte tvärt om..

det är ju deras problem lixom.. du har inget problem med dessa presoner, vill dem visa denna omogna sidan av sig så visst heller hur?.. fast då ska dem inte förvänta sig att man kommer tro på det dem säger längre fram..

för det har dem förstört totalt tidigare
nouw.com/axfr3dd3