Ni bestämmer!

Postad i: Vardag., Tips

Jag funderar lite på ifall jag kanske skulle göra en video där jag visar på ett ungefär hur en dag i mitt liv ser ut när jag är med pappa och bröderna.

Jag har fått för frågningar om vad jag gör på dagarna hemma hos pappa osv utan att jag faktiskt tittat så noga på det och sedan fick jag en idé när jag fick en fråga om vlogg och det kanske skulle vara någonting? Kanske, kanske inte men ni bestämmer helt enkelt. Antingen kan ni ge en kommentar, en like eller skriva något på min ask. ( www.ask.fm/mikkizlilja )

Har sovit hos pappa nu i 2 dagar och det är ganska ovanligt för mig då jag inte alls spenderar mycket tid här över huvudtaget men det känns faktiskt skönt att få en liten paus. Att få ladda om några dagar så att jag sedan kan gå tillbaka till att bli mig själv igen. Rätt kanon faktiskt! :)

Idag har vi inte gjort så mycket förutom att jag grejade lite med träden och jag slipade ner pappas volvo 140 lite. JAG VILL SÅ GÄRNA HA DEN!! Fjäskar som tusan för att få den men just nu vill han iaf fixa iordning lacken på den, han har stora planer och jag älskar att dona med det så det känns bra med en ''far och dotter'' grej där.

Trodde aldrig att jag skulle få röra den bilen men han frågade mig och jag tackar inte nej. Upptäckte mitt i allt att min kära far filmade mig, haha! tongue-out

Glöm inte ge en like, kommentera eller skriva på ask ifall ni är intresserade kring ''en dag i mitt liv med pappsen'' typ ^^

Gillar

Kommentarer