Nattblogga, han

Ni vet när man "äntligen" hittat någon man kollar lite extra på, någon man faktiskt bryr sig mycket om, någon man faktiskt vill lära känna och typ när som helst bara göra någonting. Typ vad som helst. Tror det kvittar faktiskt..
Då ska det ALLTID dyka upp killar som bara "Hej jag har saknat dig, jag tycker om dig, jag vill mysa, vill kyssa dig" och liknande saker.. varför? Varför är det alltid så för? Visst jag bryr mig visserligen inte ett piss.. jag har ögonen på någon jag verkligen tror är en underbar människa rätt igen (jag vet ju liksom inte helt 100 eftersom de bara är mina ögon som kikar. Vi har liksom inte gjort något.)
Men fortfarande.. varför? Är det bara så att dessa killar som dissat en, valt bort en, förlorat en eller liknande bara får som ett alarm när de börjar krypa lite i tankarna hos bruden? Jag förstår inte.

Jag säger ju liksom inte det att jag är upptagen eller har känslor för någon för det vore en lögn men man kan förklara de lite såhär.. jag har mina blå ögon vidöppna på en person.
Jag har ju som sagt aldrig direkt haft något bra förhållande om man ska se en helhet över alla förhållanden och dom flesta som känner mig kallar mina förhållanden för psykotiska/sinnessjuka förhållanden och jag kan ju bara nicka där ibland liksom..
hur som helst så har dom här relationerna sabbat mycket för mig. Runt en snygg eller underbar kille är jag alltid osäker.. inte osäker över mig själv egentligen men osäker över killen, vad han ska göra/säga eller känna. Jag är osäker för jag är rädd att bli sårad, slagen, spottad på eller utnyttjad och utbytt.

Därför vill jag heller inte känna att jag duger ibland och någon form utav bekräftelse behövs eftersom oavsett om någon skulle säga "ja tycker om dig" så skulle ja ändå ha svårt att tro det. Jag vet inte om ni förstår..
jag menar inget super klängigt. Jag älskar mitt space men finns små saker som oftast ingen lägger märke till eller bryr sig om.

Aja hur som helst.. måste sova nu <3

För samarbeten -> mikkizlilja@hotmail.com
#funderingar #kärlek #grlpwr #samarbete

Gillar

Kommentarer

Kossakompaniet
,
Ja det är ju ypperlig timing men ja tror inte det är mer än en slump egentligen :p alla har vi bagage. Vissa mer och tyngre än andra men det viktiga är att inte låta bagaget definiera den du är utan sätta dina egna spelregler och följa dom. Att älska är även att känna sorg ibland. Du har varit med om värre saker än de flesta men det gäller att inte ge upp hoppet eller tro att man inte förtjänar att må bra för det gör nästan alla. Du förtjänar det i alla fall! Följer du hjärtat och inte lyssnar på hjärnans negativitet så löser det mesta sig!