Nästa månad!

Postad i: Vardag.

Nästa månad så är det mycket som står på planeringen även fast jag vet att jag kommer vara nervös, orolig, få ångest och troligtvis spy utav både nervositet och graviditets illamåendet.
För det första så laddar jag upp med kanske 7-8 läkarbesök.
Ett för halsen, ett hos barnmorskan, ett UL på specialist mödravården då vanliga MVC inte har UL, tandläkarn och massa mer som jag knappt har minne utav. Mitt i all den stressen och den ångest laddningen så händer troligtvis någonting hel grymt men shit pommes va jag både är nervös, taggad och livrädd för ångest osv. Förstår inte hur glädje o rädsla kan blandas faktiskt och jag kommer vara så nervös säkert 1-2 veckor innan och spy allt jag käkar + sitta 24/7 om dygnet med både telefonen i facet och ligga med hjärtklappning under bordet på balkongen.. Okej helt ärligt, skämt o sido men grymt dåligt kommer nog min ångest må.. Haha! :')

Nä nu ska jag försöka sova för imorgon blir det att plocka ihop viktiga papper och skräp papper + tvätta, torka, vika o lägga in i skåpen och sen kommer jag garanterat äta 7-8 gånger innan maten men det lär vi ju märka :)

(Tyckte bilden var fantastiskt rolig, haha... Gammal också iof)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Ammimanda
Ammimanda,
Jag har också massor, en flytt, troligtvis utskrivning, skola, läkarsamtal på KK, tandläkaren, optikern, och ÖNH för att kolla min astma.. massor. Och massor som ger mig ångest..
nouw.com/ammimanda
MikkizLilja
MikkizLilja,
Okej fyfan! Jag hatar att stressa. Fick precis massa ångest då jag haft problem med halsen i 7 månader, nu skrev en kompis om sin struma hon fick.. Allt stämmer in så är livrädd o måste upp 7 imorgon för att ringa om akut tid till läkaren 😟
nouw.com/mikkizlilja