När man inte vet

Postad i: Vardag.

Jag har kommit till det där vägvalet jag inte vill stå i. Där tankarna går från ska jag eller ska jag inte? Ska jag gå framåt, gå bakåt eller bara stanna upp ett tag och se utöver mig själv?
Det finns så många tankar dom inte ens går att förklara.. Dom där tankarna som bara skruvar sig i huvudet och man vet inte alls vad man vill, borde, ska eller orkar göra. Varför är jag där?

Det låter som jag är världens deppigaste människa just nu men tvärtom.. Jag är lycklig! Jag har världens finaste familj, världens finaste dotter och ja vet vart mina vänner är ifall jag behöver dom. Jag kan alltid ringa, skriva och gå till dom och jag vet att 98% utav dom alltid skulle svara eller öppna dörren.
Jag må va lite oklar i min "sjukdom" eller vad det är i mina lungor men jag lär mig leva med de för varje dag, utan hjälp.
Min dotter är alltid hos mig, dag som natt. Jag pussar och kramar henne alltid när jag säger godnatt och jag kramar o pussar på henne när hon vaknar och varje gång vi bytt blöja just för att hon verkligen hatar det.
Jag kan sitta i timmar och faktiskt prata med henne som att hon vore min bästa vän men också min dotter. Vi pratar om allt! Hon tröstar mig med sitt vackra leende och jag får chansen att faktiskt se henne växa.

Tänk om jag hade vetat, tänk om jag hade gjort en abort och aldrig fått chansen att spendera mina dagar med typ världens mysigaste människa..? När jag fick veta att jag var gravid så ändrades allt för mig. Jag fick bort min "torgskräck", "ångest" och jag lärde mig på nytt att träffa folk utan att må dåligt, allt blev som vanligt innan lungorna började bråka.

Jag har väl tagit mig förbi allt det dåliga i livet och det är min tur att vila nu, bara något år eller 2 åtminstone.
När jag får hjälp med mina lungor o allt sånt så tänker jag spendera mina dagar bättre igen. Bli den där som jag förlorat genom alla år av svek, slag, otrohet, fysisk och psykisk misshandel från alla håll o kanter.
Den dagen jag reser mig helt och hållet igen, den dagen dom sätter hjälpen så kommer ingenting kunna sänka mig så lågt igen..

Jag är redo för framtiden, jag är redo att börja kriga igen. 👊🏻

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer