Mycket att prata om.

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
klockan är strax 09.00 och jag ligger fortfarande på sängen. Benjamin har ätit och fixat blöja men halv däckar från o till så han myser i sin säng lite. Han hade en jobbig natt så eventuellt behöver han bara vila lite till innan han går upp och gör KAOS!

Idag ska jag försöka få mina barn att samarbeta, det är alltid en rolig sak att prova faktiskt. Jag skulle vilja städa och köra lite tvätt i maskinen så jag hoppas på att dom ska låta det hända.

I övrigt hoppas jag att de blir trevligt väder idag så kanske vi kan gå på en promenad eller leka lite i sandlådan. Vi får väl se lite vad vi är sugna på senare under dagen.

Léah sover fortfarande, hon var nog väldigt trött idag tror jag men det är bra att hon sover. Dagarna blir väldigt långa för henne och det är ibland extremt jobbigt men hon vill verkligen inte vila under dagen. Det är inte hennes grej.

Förresten har jag börjat läsa lite till körkortet. Teori har jag svårt för men faktiskt så har jag haft mer rätt på testerna än vad jag trodde så de är bara lite få grejer som ska övas in. Annars känner jag mig relativt i fas. Enda problemet jag egentligen har är att jag blir stressad av nya människor så hoppas på att den jag sen ska köra upp med osv är en lugn person så personkemin klickar fort!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer