Mot herr doktor

Godmorgon!
Hoppas ni alla sovit bra. Jag fick några timmar för lite sömn. Lite självförvållat men också svårt att somna och vaknade flera gånger med ont i kroppen. Idag får jag förhoppningsvis lite mer klarhet i vad som händer!

Nu klockan 09.00 hr jag ett läkarbesök, ett ”för besök” innan man skickas på adhd mottagning för utredning. Vet egentligen inte vad man gör på ett sådant förbesök men jag kan tala om det efteråt.

Sedan klockan 13.00 så min läkare ringa om mina smärtor, det har jag väntat så länge på. Jag tror att de skulle vara toppen att att äntligen få lite klarhet i vad som händer i kroppen. Samtidigt vet jag ju vad som händer men liksom, vad kan man göra mer än jag gör för att underlätta, ska ja ha mediciner osv? Det kommer bli bra!

Nu ska vi rulla mot herr doktor!

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg
psykiskohalsablogg,

Hoppas du får en fin dag, jag har själv precis fått diagnosen ADHD (utöver alla andra, haha....). Vad jag kommer ihåg så ställdes massor av frågor innan. Har du fått diagnosen eller ska du göra utredningen efter läkarbesöket? Om du inte fått diagnosen så har de nog något läkarbesök innan för att se om det är lämpligt att remittera dig. Jag kan ingenting om det här, så du får ta det med en nypa salt. Hursomhelst - lycka till! Det kommer att bli bra tillslut, ta hand om dig!

nouw.com/psykiskohalsablogg
MikkizLilja
MikkizLilja,

Tack så mycket! Jag ska utredas efter detta läkarbesök. Det är bara så förvirrande eftersom jag gått igenom alla frågor osv hos psykolog sen ska ja träffa läkare nu efter remissen är skickad vidare för att dels ta nå prover men också göra något som läkaren tycker haha. Mycket att göra😅🌸

nouw.com/mikkizlilja