Morgon med massa.

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Här ligger jag i soffan och försöker läsa på lite om min kurs som startar på måndag, ÄNTLIGEN!
Detta är en kurs som jag i många, många år varit väldigt intresserad utav. Eftersom en reumatiker i längden inte passar in i en verkstad och mitt extremt dåliga läshuvud och skoltrötthet inte orkar plugga halva livet för att bli advokat heller så har jag nu valt att gå vidare med ett tredje val. Förhoppningsvis har jag stor användning utav detta och förhoppningsvis får jag mycket support i de. Vi får väl se! :)

Jag vaknade i natt med att axeln blivit lite frampetad, den lutar som framåt medan den andra är rak. Till detta hör att jag har svårt att röra hela högra armen (jag är högerhänt) och jag försöker verkligen röra lite på den medan jag samtidigt försöker få smärtan att försvinna. Känns som de blöder i den eller hur man ska säga samtidigt som det hugger riktigt ont. Vet inte alls vad jag gjort med min axel men hoppas de går över!

Jag måste också försöka ringa lite samtal och se ifall jag kan boka en läkartid för rådgivning. Det är dock tydligen omöjligt att ringa dom då dom ber en ringa nästa dag hela tiden. Dom kan aldrig ringa upp eller svara liksom så misstänker att jag kanske får åka dit.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer