Morgon

Postad i: Vardag.

Godmorgon!

Vaknade för ca en timme sedan så gick upp för lite frukost. Ska iväg till tandläkarn, igen men en annan. Har fått 3 olika tandläkare vilket betyder att jag har en vanlig tandläkare som kikar hål, en för tandställningen och den tredje som jag ska till idag är tandläkaren som är specialist läkare som putsar, polerar och skrubbar tänderna så dom ska hålla sig vita och utan tandsten vilket man tydligen får mycket när man har tandställning. Har dock inte råkat ut för detta ännu, dom kan ju se sånt hos vanliga läkaren men det blir väl kul att kolla på va de nu är dom vill göra i munnen. ^^

Städade som sagt sjukt mycket igår och ska fortsätta idag igen i mitt rum o allt de där. Blir hemskt ensam om de då mamma ska jobba och hon slutar väl kanske mitt på dagen så jag får helt enkelt gilla läget med högsta volym på musiken osv. Tur våra grannar ÄLSKAR högt ljud. Det var faktiskt lite så dom presentera sig första dagen, haha :)

Nä lägga sig i badet en stund och sedan borsta tänderna as noga så dom kan få pilla o bliga medans jag bara tröttnar eller något. :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer