Mina tavlor har kommit!!

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Har ni sovit bra? Jag har sovit ganska bra. Vaknat många gånger som vanligt och tösen har diskuterat en hel del inatt.

Just nu äter vi frukost, tösen äter gröt för det är favoriten och de var det hon valde i affären att hon ville ha. Självklart kan vi köp gröt liksom. Även om jag endast äter de på julen så ska väl hon få äta de när hon vill? Såklart!

Denna mamma har också packat tösens matlåda med 2 stycken salami & ost bröd som vi bakade häromdagen, 2 paket russin och en flaska med saft. Sedan när mormor är påväg hit så ska vi göra varm oboy m.m! Idag ska vi klä oss varmt. Visserligen är det 4 plus ute redan nu men vi har ju massa snö och blött ute.

Igår fick jag mina älskade tavlor på mina barn. Min gamle morbror har ritat dom med blyerts, han är tatuerare bland annat. Han är extremt duktig på att måla och jag är så jäkla glad att han ville måla av mina barn!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Moa Larsson,
Gröt är en frukostfavorit här hemma också, treåringen slevar i sig så länge hon får lite sylt till. Vilka fantastiska tavlor, verkligen! Så kul med personligt också!
moafidelie.com
photoemmz
photoemmz,
Jag äter gröt nästan varje dag till frukost, så tycker hon gjorde ett bra val haha.
Åh vilka jättefina tavlor! Vilken talang han
nouw.com/photoemmz
Hannas krypin,
Det är verkligen gott med gröt. Nu när jag äter LCHF så kan jag verkligen sakna det. HAvregrynsgröt med massor med smör i! Mums! Din morbror är verkligen helt fantastiskt duktig på att rita. Såna bilder skulle jag med gärna vilja ha. Hoppas att ni får en riktigt lyckad utflykt och att ni inte blir allt för blöta och kalla.
hannafialotta.blogg.se
Pärla
,
Tråkigt att vakna sådär men verkar ha gått bra ändå. Såklart hon ska få det hon vill 😍 Snö? Var bor ni? 🙈 Men herre ja vilka fina tavlor!