Mina berömda men röriga tankar japp.

Postad i: Deep shit, Vardag.

Dags att sova men tankarna går i högvarv som dom brukar varje kväll när man lägger huvudet mot kudden. Dom senaste nätterna har jag faktiskt försökt tänka positivt och tänka tillbaka på en stund i mitt liv där jag var som lyckligast, faktisk. Man kanske inte alltid kan tro det och ni kan ju förstås inte ens tänka er känslan eftersom jag döljer ganska mycket på min blogg då jag INTE känner mig trygg med att varken skriva eller riktigt känna de jag känner. Det sitter som ett inre hot och kan tyvärr inte släppa det, de gör mig osäker så därför har jag valt just att vara såpass "hemlighetsfull" även fast mina nära vänner vet vad jag menar och min mamma har inte direkt frågat, hon vet att jag gör saker jag ofta kan ångra så det enda hon gör är väl att hoppas på att det inte är någonting sånt jag känner.

Får mycket komplimanger om mitt utseende och min personlighet varje dag men det saknar liksom mening. Jag bryr mig inte när vem som helst säger liksom "du är underbar" eller "du är vacker." Visst jag tackar och har inga direkta problem med mitt utseende eftersom jag vet att det är jag + det finns folk som ser värre ut än mig och jag trivs med mig själv. Det enda med mig själv som jag inte "gillar" är väl att jag ibland kan bli väldigt lätt manipulerad, jag är väldigt känslosam när det kommer till någon jag gillar, jag har svårt att liksom våga visa och säga vad jag känner utan att vackla och helt enkelt fega ur för att jag är rädd att förlora den vilket också gör att Jag riskerar att förlora den.

Det finns några saker jag längtar till nästa månad men samtidigt saker som jag helt enkelt är sjukt rädd för att göra men jag vet att allting kommer ordna sig, allting kommer liksom bli bra i slutändan antar jag.

Bara att försöka sätta fingret på vad jag vill göra med mitt liv, vem jag vill va med, om jag vågar göra det, om jag sårar, om jag förstör, om allt går åt helvete och om allt bara rasar. Vad gör jag då liksom? Vad gör jag nu?

Som ni ser är mina tankar och mina känslor helt förvirrande och röriga. Det är just därför jag skriver i en så konstig ordning. Jag har lärt mig från personer med "hög" grund att man ska skriva det man tänker på, sedan pausa för att sedan fortsätta för att själv kunna läsa hur rörigt de är, hur man sitter i dimman och man kan pricka av varje mening för att den blir ljusare. Det är förklaringen på min dåliga svenska osv i mina "funderings/tankar" inlägg.

Kanske blir detta sista inlägget för inatt, annars är jag helt enkelt tillbaka imorgon. Godnatt!

Gillar

Kommentarer