Min tågresa.

Postad i: Vardag.

Tänkte skriva lite om min kära tågresa hem till såkallade "Ume." Det var så att jag satte mig på tåget igår kväll ungefär 1 timme efter beräknad ankomst. Jag satt vid ett 4 säte ihop med en 24 årig tjej med hennes pojkvän och deras 7 månaders bebis. (Tror de va ca 7 o en halv månad)

Jag pratade med mamman hela natten om massa olika saker, hon verkade vara lik mig på väldigt många punkter. Pappan gav mig en liten varning innan han la sig en stund. Han sa - "skaffa inte barn för tidigt och speciellt inte när du ska ut o göra sånt här så länge. Det är jobbigt faktiskt."

Pappan fick gå och lägga sig oså och jag fick passa deras dotter lite under tiden mamman rökte. Hon ville inte ge ifrån sig dottern riktigt och det kan jag förstå. Jag är liksom en främmande människa och jag hade ett stort ansvar. En främmande människas bebis, det är liksom ett liv. Jag är faktiskt glad att hon lita på mig för jag skulle aldrig göra något för att skada ett barn och hon var en av dom sötaste bebisarna jag sett, helt ärligt. :)

Hon skulle åka längre upp än mig så hon gick ut och sa hejdå i Umeå när jag gick av. Hoppas resan gick bra för dom resten av vägen. Det snöar ju som tusan så man vet ju inte..

Men den lilla familjen gjorde mina timmar så sjukt mycket bättre måste jag säga. Vi pratade så mycket, skrattade och tog det lugnt.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer