Min mys morgon!

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Idag är jag uppe med tuppen, är väldigt trött och har ingen ork överhuvudtaget egentligen men har tog en kopp te med grädde överst så känns som kroppen fått lite värme i denna höst kyla! Dessutom åt jag och lillen 2 mackor med ost så nu är bebis väldigt livlig i magen och full med energi igen! :)
Jag glömde faktiskt inte min järntablett igår så det känns jätte bra och jag känner mig jätte duktig! Är väldigt dålig på att komma ihåg att ta tabletter när jag ska, har varit det hela livet eftersom jag tycker att tabletter är överskattat och endast till för akut situationer men järntabletten var ju tydligen jätte viktig eftersom barnet tydligen kunde dö om man hade för lite järn/mycket blodbrist i kroppen (missfall alltså) vilket jag inte hade en aning om men det har jag lärt mig nu så nu blir det allvar här, annars får jag ställa klockan på typ 9 så jag tar den direkt mobilen ringer.. Haha.. Det ska ju inte behövas men dåliga vanor sitter ibland men igår var jag duktig ;)

Skulle sprungit iväg med min mamma till en del affärer idag men saken vi behövde, behövdes tydligen inte längre så därför valde vi att ta en väldigt lugn dag med lite städning, packande och mysigheter här hemma istället och går imorgon. Jag skulle bara titta på lite byxor, tröjor och kanske någon overall o åkpåse till vagnen åt min lilla så det finns lite hemma. Alltså inget akut som inte kan vänta till imorgon! :)

Ska ta det lugnt framför tvn en stund och hoppas på att bebisen lugnar sitt sparkande lite så jag kan gå och duscha. Den tycker inte om att duscha med mig. Den sparkar hej vilt när vattnet rinner på magen så brukar sänka värmen ganska mycket så jag nästan fryser (jag vill gärna ha så varmt att vattnet helst ryker) men bebis gillar inte för varmt eller gillar inte vattnet överhuvudtaget så nu får vi tillsammans komma på små lösningar för att lura den, haha! :P

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer