Min kärlek, mitt barn.

Postad i: Vardag.

Det finns så mycket man kan säga, så mycket som jag vill säga om denna underbara lilla tjej.
I ungefär 2 år och 2 månader har jag fått chansen att vara en mamma åt en helt underbar människa. Alla barn är fina självklart men mitt barn är verkligen go på alla vis. Vet att de är någonting som alla mammor säger men hon är verkligen guld!

Jag har nog aldrig sett ett så litet barn som hon var när hon började vid 1 års ålder. Hon är väldigt noga med att ingen är ledsen, alla har leksaker, alla har nappar, alla ska äta och ingen lämnas utanför. Självklart har hon stunder hon trotsar men oavsett sin trots så är hon inte elak. Hon föddes med hjärtat på rätt plats och ett enormt litet ego då alla går före henne även om en del barn, framförallt jätte små barn faktiskt skrämmer henne och gör henne svartsjuk när det kommer till mig. Det är ganska normalt, jag är ju HENNES mamma, ingen annans så det är ju ingenting att reagera över.

Jag är bara så stolt över hur underbart snäll och gullig hon är. Även om det ibland är tufft att vara själv och man är trött efter en del nätter så är jag otroligt glad att de just är min tokfia som är hos mig. Utan henne hade jag nog gett upp framtiden för längesen. Hon är de bästa jag har <3

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer