MEN GÅ NER I VIKT DÅ.

Postad i: Vardag.

Spännande att många ger mig tips på har jag ska gå ner i vikt och hur viktigt de är att jag kombinerar maten med träning och att jag borde sluta äta godsaker för att det kommer förstöra min figur..

För det första är jag 175 lång, väger 42 kg. Jag ligger lågt i mitt BMI, har hög ämnesomsättning och har sådär gått ner 3 kg denna månaden redan oavsett om jag äter eller inte. Jag är alltså absolut inte rädd för att min kropp ska förstöras utav tårta, chips, choklad eller fet mat. Jag är mer rädd för att nyttiga grejer ska ge mig för lite utav vad kroppen behöver för att jag ska orka leva eller för att hålla min vikt uppe.

Jag har alltid haft en ”bra” eller som jag tycker... överdriven ämnesomsättning så jag har alltid legat under i vikten, även som höggravid.
Jag har alltidföljt min egna typ utav kurva men tillslut rubbades den också när längden steg och vikten stanna.

Jag får mycket tips och råd om hur man får bort bristningar, hur man äter rätt, hur man tränar rätt och människors bästa tips på hur man går ner i vikt. Jag uppskattar verkligen att ni tar er tiden och att ni tipsar mig. De rubbar absolut inte min självkänsla/förtroende och jag tycker absolut inte att jag är tjock även om jag äntligen kommit till ett stadie där jag kan nypa smått i magvalken haha..

Jag vill gå upp cirka 23 kg så jag hamnar på 65 kg vilket dom rekommenderar för min längd. Mellan 55-65 ungefär. Jag skulle vilja ligga där. Åtminstone mellan 55 och 65 kg. Ja tack!! Med tanke på att jag som höggravid inte tog mig över -50 kg så kan ni gissa på att jag aldrig vägt mer än det heller och det är korrekt!

Min dotter verkar ha samma typ utav ämnesomsättning. Hon är en liten snärta på 90 cm lång och 11 kg. Hon förbränner alltså också nå djävulskt mycket MEN hon följer sin egna kurva!

Jag ville mest bara tacka för era tips men jag avstår dom. Tipsa gärna era bästa, verkligen BÄSTA tips på att gå upp i vikt!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
gud skit i DOm.....kämpa på vad du SJÄLV mår bra av <3
nouw.com/jenniesh