Måste lära mig somna i tid.

Postad i: Vardag.

Dagen har varit lite små händelserik fast ändå ganska äcklig och ändå så ganska ointressant. Skulle fara till banken imorses men vad hände då? Jo fick privat möte så hann inte med banken innan jag for till NUS här i Umeå (Norrlands universitets sjukhus alltså) där en läkare skulle "klämma" lite överallt på kroppen.
Han lyssna på hjärtat kolla blodtryck o en himla massa men inte alls någonting som verkade speciellt annorlunda. Det var väl ungefär mitt blodtryck som var lite lågt. De låg på 165/105 vilket jag fick höra utav massa andra att de var väldigt högt? Är dock inte förvånad över att hjärtat slår lite Balder därinne med tanke på att min puls var uppe i 180 när jag var på akuten och då sa läkarn "a men du kanske är rädd."
Vilket jag förklarade att jag inte var men, men hjärtat går som gaspedalen... Ner i bött och ännu mer antar jag..

Har börjat noja rätt mycket med lillskiten i magen just nu.
Jag gick flera dagar o inte känt sparkar, ingenting. Man ska ju kontakta kvinnokliniken eller gynakuten om man misstänker att barnet dött eftersom man kan få likförgiftning och då dö utav de men det känns ju inte som att den är död, det känns som innan jag blev gravid ungefär, ingenting. Alltså är det kanske bara en riktig soffpotatis därinne precis som jag? Det är nog mer troligt isåfall.
Ska se om den börjar sparka inom några dagar igen annars får jag väl kontakta någon eller hålla ut till jag ska till BM nästa gång och be dom lyssna på barnets hjärta. Det kan dom ju faktiskt göra med den där rakapparaten. (Det ser ut som en såndär grej.)

Iallafall har jag funderat ikväll, vilket jag gör 24/7 ändå men positiva tankar men samtidigt börjar tankarna balla ur totalt nu och jag vet inte alls hur stabilt det egentligen är. Nu låter det ju som att jag har världens uppror i hjärnan men inte så farligt ÄN iaf ;)
Nä jag har bara funderat på att jag kanske borde läggs känslor och sånt där på hyllan. Jag somnar, vaknar o tänker på samma saker oavsett vad jag gör och jag tror att det redan spårat ur. Så mycket som jag tänkt på de här i flera månader så kan det ju liksom inte vars hälsosamt även om det är positivt. Visserligen hjälper de mig att hålla ångest borta om kvällarna, det är helt jäkla borta vilket är så grymt skönt! :)

Nä fy.. Dags att sova ett tag faktiskt! Godnatt! :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer