Magnetröntgen, super positivt på dildos

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Klockan är 05.45 och jag ligger här klar vaken trots att jag somnade 02.00 ungefär. Det var sist jag kikade på klockan iallafall..

Jag vill tacka för den positiva respons jag fick på mitt inlägg med dildos osv. Jag förvänta mig ganska dåliga saker men shit va positiva saker de blev och tjejer?! Ni dela med er om så fina/bra, dåliga och helt otroligt roliga saker som hänt er under sex osv. Super kul att läsa, verkligen! Haha! :)

Hur som helst.. idag ska jag på sjukhuset för att göra en magnetröntgen på lungorna. Jag hatar att ligga i den äckliga tunneln. Får ångest utav den och man måste ligga helt still o ja.. paniken är någe fruktansvärt.. usch va ja hatar den.. Men men.. det måste göras!

Ska strax gå upp och se om inte jag kan få någonting i magen och sedan ta ett varmt bad. Jag har så sjukligt ont i nacken och i ryggen sen ja drack i tisdagsnatt. Jag klättrade i raketer, vi gick 1,5 mil ungefär, åkte bil, sprang ifrån killar som jaga oss (fett läskiga liksom, dom kunde knappt svenska o skrek att dom skulle träffa mig, va med mig, ha min snapchat osv så vi sprang längs hela torget/stan.) Nu har jag bara ONT. Haha skyll dig själv mikkiz.. japp! ^^

Nä upp o hoppa kanske? Japp!
Hur ser er dag ut? :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer