Lucka 1

Postad i: Vardag.

Hoppas ni har det underbar!
Jag har en jobb helg denna helgen så jag jobbade natt igår och imorgon jobbar jag dagtid men samtidigt så ska jag sälja saker på en loppis. Säljer kläder, leksaker osv för typ 10 spänn styck. Behöver få iväg en del och även ifall dom är väldigt fina osv så kan de glädja ett annat barn hoppas jag!

Utöver jobb osv så har jag så mycket inlämningar imorgon och dessutom ett prov på skolan på måndag. Strax är jag äntligen färdig dock och då kan min vidare utbildning fortsätta så jag kan få bli någonting när jag blir stor, haha!
Så himla skönt! :)

L har precis somnat i sin säng och jag ska tända lite ljus, fixa fram lite chips, cola och starta serien som jag och M kikar på. Lite plugg blir det också men haft jobbiga migrän dagar nu ett tag så mitt huvud har varit alldeles rörigt. Sjukt jobbigt men fungerar helt okej ändå.

Nu är det snart jul, lucka 1 är öppen i kalendern och det är dags att sätta igång och skicka julkort, julklappar och sprida lite glädje jorden över. Hoppas ni är taggade på jul, det är nog iallafall min dotter!
Jag och M har nog köpt typ 30 julklappar, jag är så taggad på vissa utav dom.. haha!

(Bild tagen då hon var och tog blodprover på sjukhuset. SÅ DUKTIG!!)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Mammatillhmv
Mammatillhmv,
Jaa denna jul kommer bli bra! 😁😁
nouw.com/mammatillhmv