Lördag.

Postad i: Vardag.

Lördag idag och jag känner mig helt slut. Léah vaknade inatt och jag har inprincip inte lyckats sova alls inatt. Fruktansvärd dag. Benjamin sover lite nu iallafall men den stora hade också behövt de en stund. Jag själv känner mest att jag inte orkar något mer idag. Blir en riktig degdag idag där vi ska försöka baka senare ikväll men annars bara pyssla o ta de lugnt!

Pojkvännen slutar inte förrän 17 och jag är ganska så less på samma saker varje dag just nu i detta Corona elände. Hade planerat att börja jobba m.m men livet sa ”nej du får vänta, om du ens någonsin får” haha..

Hoppas ni alla mår bra. Solen lyser här och jag hoppas att snön snart smälter bort helt! <3

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin ,
Men fy vad jobbigt att du inte fått sova ordentligt i natt. Förstår att du inte orkar så mycket då. Jag blir också trött på coronapratet. Det är ju inte fokus på något annat.
hannafialotta.blogg.se
photoemmz
photoemmz,
Tråkigt med sömnen! Men en lördag är ju en perfekt dag att bara va seg och ta det lugnt.
Det är riktigt skönt med solen nu, oj att ni har snö kvar!
nouw.com/photoemmz
Snabela,
Inge vidare när barnen får för sig att vakan mitt i natta och inte somnar om igen. Man blir mer död än levande dagen efter. Längtan efter att få sova är svår.
nouw.com/snabela
Pärla
,
Usch hoppas du piggnar på dig lite iallafall. Tråkigt när alla ens planer går åt skogen men det blir nog bättre ska du se <3
Fy då det låter som dagen absolut inte är rolig för dig 😟. Jag förstår att det inte blir speciellt bra när man inte får någon sömn och corona begränsar onekligen livet för alla. Det är inte kul när man känner att tiden för roligheter liksom försvinner helt i saken.
www.saramadeleine.se
Diana Saelöen,
jobbigt när man inte får sova som man ska, hela dagen blir lätt seg då, hoppas ni fick bakat lite i alla fall...förstår att man är trött på snön nu...vi som inte haft någon snö har just slutat längta efter den
nouw.com/fibrolivet
Anneli - spinkfinger.com,
Usch vad jobbigt att inte få sova ordentligt. Hoppas ni hade en mysig lördag och att det blev mer sömn i natt. Igår hade vi mulet men idag är himlen blå och solen skiner. Oj vad mycket snö ni har.
www.spinkfinger.com
Lexochlogan
Lexochlogan,
nätter utan sömn tar styggt, just nu har båda barnen en bra sovperiod men vi har haft värre stunder och de är hopplösa. Hoppas du fått mer sömn nu och orkar mer
nouw.com/lexochlogan
Natascha ,
Sömn är så viktigt, framför allt då man har små barn. Hoppas det vart bättre sen🙏
natascha.bloggplatsen.se
Paulina
,
Mysigt med en lugn dag ibland. Kul att vara ute och leka😊