Lillans första operation.

Postad i: Vardag.

Imorse ringde jag vc på grund av att tösen åkt på en inflammation i tån/ riktigt kraftig nageltrång. Tån är skrikröd, uppsvullen och varig, den blir alltså BLÅ när hon går.
Jag fick en tid efter bara 1 timme till vårdcentralen. Leah har varit trött sen inflammationen kom och det är ofta inte ett bra tecken. Jag fick klä henne när hon sov och när vi var hos läkaren så undersökte dom tån och kollade lite kontroller undertiden hon sov. Hon tog ett stick i fingret och vaknade inte ens och det är inte likt min tjej. Min tjej vaknar bara man petar på kinden på henne...

Efter många om o men så skickades vi iväg med en akut remiss till barnmottagningen med en inflammation i tån och dålig syresättning tydligen.
Jag gick hem och hämtade upp min pojkvän så han följde med till barnmottagningen tack o lov!

Väl uppe på barn gjorde dom lite kontroller men då var syresättningen bra men dom kände inte att dom kunde göra något medicinskt och det låg inte på ”deras bord” längre. Vi blev då ner skickade till akuten för att träffa en kirurg läkare. Då tänkte jag fara o färde, mammahjärtat dör. Nu blir vi kvar ett bra tag för operation..

Väl inne fick vi 3 läkare och här tackar jag gudarna att min kille var med.. Han fick hålla i lillan o gosa medan läkarna då gav henne lokalbedövning i näsan och sedan direkt efter (tror inte ens bedövningen han o verka) så sprätta dom som upp i tån och sög ur allt var med en spruta.
Jag mådde så fruktansvärt illa, höll på att spy. Inte på grund av allt var osv men jag var så nervös, jag hade så ont i mammahjärtat och usch min stackars lilla tjej! Sen har hon varit jätte trött fortfarande men om 20 min så är det dags för första antibiotika kuren. Hon ska ha 3 doser om dagen i 7 dagar så vi hoppas på att gumman blir frisk snart! <3 bilder lägger ja inte upp för dom är vidriga..

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer