Låna pengar av mig!

Postad i: Vardag.

Visst är det fantastiskt att man kan låna pengar utav folk ibland när man har det svårt eller när man måste göra något man inte har råd med eller ibland att man lånar pengar utav någon och sen inte ger tillbaka det.

Jag älskar att samma personer VARJE MÅNAD, ibland några fler men just alltid dessa 7 personer skriver ”Hej kan jag låna 100kr till 25e” eller ”hej kan jag låna några hundra till 25e.”
Dom flesta utav dessa personer jobbar eller får in pengar ifrån andra myndigheter som soc, försäkringskassan osv.
Jag har ställt upp nästan varje månad för att jag vill vara en snäll vän men dessa vänner super bara och typ inprincip varje dag så jag har slutat ”låna Ut” (de är egentligen ingen som ger tillbaka) pengar. Ja menar.. Jag har barn, jag har mig själv, jag har läkarbesök, mediciner, hyra och alla andra räkningar + att mitt barn ska ha kläder, mat, blöjor osv. Absolut klarar jag mig även om jag kastar bort 500kr, 1000kr, 1500kr på folk så sätt MEN varför skulle jag vilja betala eran alkohol när jag har ett barn som kanske behöver pengarna mer?

Jag hjälper gärna folk oavsett vem de är så länge de går till något behövligt eller sådär men att betala alkohol för att folk ska ut o supa inprincip varje dag är helt idiotiskt. Därför har jag valt att INTE ”låna” ut nå mer, speciellt inte till dom som inte ger tillbaka. Var mer rädda om era pengar. Man kan inte handla på boa varannan dag ifall man inte har råd och ett smart tips.. köp storpack, de är billigare än lösprodukter oavsett vad de gäller.

Jag är inte Swedbank, Nordea eller ikano bank. Jag är heller varken inkasso eller kronofogden men jag kanske skulle vara? #lånapengar

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer