Låg tryckare, what to do?

Postad i: Vardag.

Varit hos läkarn idag och tittat upp en hel del som blodtryck, pisseprov och allt möjligt som man får gärna hela tiden under graviditeten.

Blodtrycket var så lågt att läkaren frågade hur jag ens klara av att stå upp. Det klart att man börjar fundera lite på hur allvarligt det är då och har sovit en del idag och läst om hur man kan höja blodtrycket eftersom jag inte fått tips på det utav barnmorskan. Kaffe och lakrits är dock det enda jag förstått någonting utav än så länge men vi får väl se.
Trycket låg på 60/92, jag har väldigt hög puls i vanliga fall tydligen så vet inte om detta är vanligt för andra men inte för mig iallafall. Det förklarar dock varför jag höll på att svimma på vägen dit och under tiden jag satt därinne.
Måste försöka höja det lite grann iallafall.
Har rasat blodtryck och rasat järn nu så det börjar väl bli lite problem här i kroppen kanske.

Ska ta min järntablett om en stund och sedan gå och lägga mig igen. Har sovit sen 3 till 9 nu men är så jäkla trött.
Skulle frågat min Läkare om ja kunde byta ut mina tabletter mot blutsaft (riktigt äckligt dock) eftersom jag har problem med tabletter. Får dessutom en jäkla press med den här tabletten då den inte får ligga för länge i munnen och får inte fastna i halsen osv för att den kan ge sår o massa annat gojs. Har ju några månader till att käka den och hade velat ha något lättare då.

Fick lyssna på bebis hjärta men det var inte populärt för lillen sparka apparaten hela tiden och simma runt för att flytta på sig. Läkaren tyckte det var kul och lite konstigt att den var så himla aktiv, det är ju positivt men ändå speciellt tydligen. :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer