Köpa ut, Grattis, klädsel!

Postad i: Deep shit, Vardag.

Jag är så otroligt lycklig idag!
Jag har inte sovit en blund inatt så jag är rätt trött men jag har pratat med Julia hela natten och hon följde med mig när jag testa mig på lite. Gick ner till Pressbyrån runt 05.40 tiden och köpte Göteborgs rapé och ett paket John silver.

Jag har panikångest, torgskräck + fyller 18 idag och därför är det jävligt stort för mig att för de första, klara gå i affären själv. För de andra, betala och visa leg + att jag fick köpa ut och ta min första snus lagligt. Jag har försökt sluta snusa så länge och det funkar verkligen inte. Köpte även tuggummi för att försöka dra ner på nikotinet nu men det får vi se hur det går! :)

Ska ladda upp mobilen så jag kan lyssna musik, välja kläder och sedan fixa mig. Har inte bestämt ifall det blir jeans och någon tröja eller ifall jag ska vara väldigt udda emot vad jag brukar och faktiskt köra på klänning som mamma tyckte. Vi får väl se helt enkelt! :)

Tack alla ni söta som skrivit grattis på bloggarna, ask, snapchat, Facebook osv. Ni är så jävla söta och ni som skrev att jag var er favorit bloggare osv, ni är sötast❤️❤️

Gillar

Kommentarer

AnnAliceW
AnnAliceW,
Man vaknar upp och du tar fram John silver cigg , du gör mig på grymt bra humör <3 Tack ännu en gång 😊 Ååååå för fan GRATTIS !
nouw.com/annalicew
MikkizLilja
MikkizLilja,
Hihih allt för dig :* tack så mycket min love ❤️❤️🍺
nouw.com/mikkizlilja