Klar på Vc.

Jag spenderade min morgon på vårdcentralen jag fick fylla i ca 7 papper i en ”screening” för adhd. Jag blir så stressad utav självskattningspapper. Liksom tänk om jag ba sätter fel för ”så känner jag idag.” Dessutom blir ja stressad och vill få de överstökat så jag gör de fort. Jag hade ca en timme på mig idag att fundera, jag var dock klar på 15 minuter haha.. men jag försökte verkligen göra det bra så jag hoppas innerligt att de blev bra helt enkelt.
Nästa möte ska hon ställa frågor istället för att jag fyller i frågor. Det känns lite bättre faktiskt. Vi får se vad hon säger om en tid till psykiatrin men jag skulle tro de. Jag har psykisk ohälsa i bakgrunden som gör att de ofta vill skicka upp mig dit. Vilket jag såklart är helt fine med.

Vet ni vad ja längtar efter? Att kunna va utan munskydd på bussen och vårdcentralen/sjukhuset igen. Jätte märkligt att längta efter de kanske ni tycker men om man har lungsjukdom och astma i bakgrunden så kan ja säga att man både får svårt o andas + huvudvärk när man går några timmar i munskydd haha..

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,

Vilka fina bilder! Hoppas de gick bra på VC och du löste allt med papprerna 😊

nouw.com/seagullcrying