Killen ska alltid betala bitches.

Postad i: Åsikter

Satt och fundera lite över ett inlägg jag läste i en grupp tidigare som handlar om dejter och förhållanden.
Det jag faktiskt reagerade mest på var folk som skrev "Ska man på dejt så ska killen ALLTID betala." Och "Skulle ni tjejer gå ut och äta på resturang med din pojkvän igen ifall han vill att du betalar halva notan?"

Det kan ju omöjligt bara vara jag som alltid reagerat på alla dom där sakerna som kallas för "romantik" och "gentlemen."
Några punkter som tydligen ALLTID finns kring de där är :
1. Killen ska alltid bjuda ut.
2. Killen ska alltid betala.
3. Killen ska alltid hålla upp dörren.
4. Killen ska alltid ge blommor.
5. Killen ska alltid berätta hur fin och vacker tjejen är.
6. Killen ska bara ha ögonen på den tjejen.
7. Killen ska undvika telefonen under tiden HON pratar.
8. Killen ska alltid ta första steget.

Det är några utav dom punkter som folk faktiskt drog upp.
Många tjejer kommenterade att dom inte skulle gå på restaurang med sin POJKVÄN ifall han tyckte att dom skulle splitta på notan och som vägrade vara tillsammans med någon som inte stämde in på de ovan..

JAG tycker det är extremt dålig stil utav dom brudar som lever efter det där på riktigt..

1. Killen behöver inte alls ALLTID bjuda ut. Vill du gå ut med en kille som kanske inte ens reflekterat över din existens så får väl du helt enkelt visa att du gillar honom och att du vill gå ut med honom? FRÅGA FÖR FAN!

2. Varför ska killen alltid betala? Okej om killen kanske betalar bio, maten osv ifall ni är ute på den så kallade dejten men han har ju egentligen ingen anledning till att göra det? Han behöver ju inte ogilla dig mer bara för att han kanske har taskig ekonomi eller för att han tycker att de är rätt att splitta?
Jag hade ALDRIG låtit killen betala allt. Får ångest bara den köper snus. 😂

3. "Jag kan inte öppna dörren åt mig själv eller dig, håll upp den!" Nä men på riktigt. Öppna dörr jäveln själv.. 👏🏻

4. Visst det är säkert jätte gulligt att få blommor då o då utav en kille men att förvänta sig att en kille bara ska komma o ge dig de lite då o då? Nej. Jag personligen hade inte velat ha blommor. Dels är ju jag allergisk men blommor är inte alls så fina. Hade hellre velat ha en 10a nyckel.. (Yes så romantisk är jag.) 👊🏻

5. Varför vill man höra att man är fin o vacker hela tiden? Okej det känns ju bra ifall man får höra att man är vacker osv men jag hade blivit extremt uttråkad utav att höra det 200 gånger i veckan typ.. 😩

6. En trogen kille vill man självklart alltid ha men jag ser inte "titta på någon annan" som otrohet. Killen kan ju inte gå runt och blunda hela förhållandet? Dessutom så fattar man ju själv att de kan gå förbi en snygg brud eller snygg kille överallt. Det är ju inte så att alla andra människor blir fula bara för att man träffat någon? Jag kan va ärlig och säga "han va fan snygg" eller någonting liknande. Vem fan bryr sig?
Titta hur mycket du vill men rör fan inte och försök inte ens flirta så är vi överens. Sen kan du sitta där o titta på både pattar o rövar för de går ändå inte o undvika. 🤔

7. Killen ska undvika telefonen lika mycket som en tjej ska. Det är ju inte så att könet spelar någon roll? Ska man prata om någonting "viktigt" eller ha en myskväll eller någonting så äre väl bara att lägga bort telefonen båda två? 🤔

8. Nej bara nej. Tjejen kan också göra det.. Jag har gjort de flera gånger.. Jag lever fortfarande. Sjukt konstigt. 🤔😐

  • Postad i: Åsikter

Gillar

Kommentarer