Kärlek.

Postad i: Patetiskt!, Vardag.

En sak jag tycker är konstigt med ordet kärlek är att folk använder det som slit o släng. Jag har vänner som hoppar från killar till killar och killar som hoppar från tjejer till tjejer över bara en natt. Dom säger "jag älskar dig, du betyder allt. Jag vill aldrig förlora dig!" Men ändå så är personen bortglömd efter en dag eller två. Är det kärlek på riktigt? Det tycker inte jag.

För mig tar det ett tag innan jag kan säga att jag älskar en person eftersom det tar ett tag att lära känna någon så väl att man vet att man älskar ungefär allt med den. Självklart kan man INTE älska allt men en stor del utav personen.

Dock kan man få jävligt starka känslor för en person och helt enkelt älska personen grymt mycket men sedan så visar det sig att den personen inte alls är den personen man föll för. Självklart är det väldigt vanligt att den visar sig gullig, snäll osv i början och sedan blir ett anus helt enkelt och det klart det är svårt att lämna den men det är väl kanske också det man måste göra ifall det går till den gränsen att man tappar bort sig själv? Yes!

Känner också till människor som endast tycker att personen dom dejtar är okej så länge dom har bra om pengar. När personen inte har pengar så blir det bråk och den kan liksom fara åt helvete.. Vad är det för jävla kärlek egentligen? Usch!

Människor borde vara mer försiktiga och mer ärliga om sina känslor. Varför säga att den betyder allt när man antingen tänkt dumpa den för en ny nästa dag eller för att man tänkt knäcka den med psykisk eller fysisk misshandel? That's wierd!

Jag vet iaf vad jag själv gör nu och jag har kontroll över vad jag vill ha i mitt liv och det är ingenting utav dom sakerna ovanför!

Bjuder på en bild på min älskade bror också❤️

Gillar

Kommentarer

NicolinaMoeFrelin
NicolinaMoeFrelin,
Sant det du skriver ! Håller med ! :) Följ mig det va jag som skrev på snapchat. Som bor i Gnarp. :)
nouw.com/nicolinamoefrelin