Kaos

Postad i: Vardag.

Godmorgon alla glada och mindre glada!
Idag är jag jätte trött, kom i säng ganska sent med huvudvärk. Det var rejält svårt att somna med de och Leah vaknade runt 03.30 hon somnade om vid 04.30 och vaknade med nattskräcken nu vid 06.00 och denna var rejäl. Väntar på att hösten ska komma så att leahs specialist psykolog och specialist läkare ska komma tillbaka så att dom kan hjälpa henne. Hon är som man kallar utred för trauma och dom har kommit fram till att hon har psykisk ohälsa efter trauma. Jag förstår verkligen vad hon menar även om jag lärt mig hantera det.
Ingen, inte ens jag kan riktigt förstå att en 2 åring bär på psykisk ohälsa, speciellt efter trauma men jag som fick gå över 1 år och försöka förstå utan att dom ens titta på henne så känns de skönt att dom ska börja göra något åt de i höst. För hennes skull. Lite bra var de för jag har ju fått lära mig den svåra vägen hur vi ska knyta våra band för att fungera med varandra. (Vilken psykisk ohälsa vi pratar om kan jag skriva närmare om i ett annat inlägg om så önskas.)

Nu väntar jag på att klockan ska gå lite fortare. Vi ska nämligen försöka oss på att fara på sjukhuset, handla, lämna in kläder till myrorna, fara på bilverkstad och sen om vi har orken till de så ska vi dra några timmar på Leos. De bli nog kul :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer