Julklappshandling!

Godmorgon på er! Idag var en morgon jag kände var väldigt överskattad. Leah sov ganska dåligt, skrek från o till i sömnen så fick stå typ halva natten o hålla hennes hand för att hon var rädd. Antagligen mardrömmar. O på toppen utav de så fick jag världens äckligaste ryggvärk igår, ja skojar inte ens. De va liksom i sidan utav ryggen (vänstra), precis under revbenen o gick rakt igenom till ifram. Ja ha tänkt hela natten fram till nu att jag är typ döende för mina organ ger upp.. typ så ont gör det konstant!

Men nog om det... hon är lämnad på dagis hos sina vänner och fröknar!
Igår beställde jag hem lite julklappar till min fina mamma, min underbara dotter, min söta svärmor och mitt älskade ”bonusbarn (?)” Jag köpte även en födelsedagspaket till min älskling som fyller 25 år snart, den är dock ifrån ett annat land, lite specialbeställning så den ska ta lite längre tid men ska förhoppningsvis komma så fort som möjligt! Har dock ingen aning om vad han ska få i julklapp eller vad jag ska köpa mer åt barnen eller resten utav familjen eller så.. hmm.. :/

Nu ska jag ligga är i soffan någon timme för att sen fixa massa ärenden på banken (jag hatar att få avi med pengar som man måste lösa in -.-) och lite annat. Hoppas ni har en superfin dag!

Gillar

Kommentarer

johannawiker
johannawiker,
Åh liten! Jobbigt med mardrömmar ❤️
nouw.com/johannawiker
Christer Holm,
Hoppas hon får en bättre sömn denna natt 😊
www.christerholm.nu
odaulrikke
odaulrikke,
Usch för en jobbig natt! Men hoppas dagen blir mycket bättre! Och kul med lite julklappsshopping 💖 jag med är nästan klar med alla själv, vilket är skönt!
nouw.com/odaulrikke
Maya,
Har faktiskt med nätshoppat en del julklappar 😊 Hoppas du mår bättre!?
mayashideout.blogspot.se
Jennifer,
Jag har inte köpt hem en enda julklapp än haha
missjennifer.se