Julklappar, träning och kvällen.

Postad i: Vardag.

Precis kommit hem efter att ha handlat på Coop och hämtat ut massa julklappar. Det gick jätte bra med min torgskräck idag och jag ville nog gå i affären längre än mamma ville. Helt sjukt vad en skit tråkig sak kan vara extremt roligt och peppande när man inte gjort de på över ett år. Hatar ju liksom allt med affärer i vanliga fall bara för att dom är tråkiga, mycket folk, långa köer osv men nu uppskattar jag det väl lite mer när jag väl kan gå runt i dom vissa dagar. ^^

Köpte massa grejer för att göra lax imorgon så det kommer bli helt underbart eftersom det är min "craving" under graviditeten. Vill äta lax varje vaken sekund utan att veta varför och nu har jag inte ätit det sen typ vecka 14-15 kanske så det kommer vara det bästa! :')
Min hals har dessutom svullnat igen, är dock inte förvånad. Den har ju krånglat sen i mars och jag har varit på VC och hos specialist läkare osv men dom vet inte heller vad som är fel? Det enda dom vet är att det inte smittar. Dom tror att det är muskel spänning eftersom jag haft så hög ångest tidigare men känns ju inte alls som att det skulle vara något svar på det hela enligt mig.. ^^

I paketet jag hämtade så var det 6 stycken julklappar. Några till bröderna och några till mamma så väntar faktiskt på mer!
Sen fick jag sms om min egen julklapp. Ja jag hittade något jag ville ha och jag hade köpt det oavsett årstid men det får vara min egen julklapp. Haha! Den kommer dock om några dagar men då får jag en anledning att träna ännu mera så det blir bra. :)

Nu ska jag äta lite kvällsmat, gå o duscha och sedan lägga mig på sängen efter jag borstat håret och tänderna såklart! :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer