Julafton fortsätter!

Postad i: Vardag.

Godmorgon fina ni!
Julafton nummer ett har varit och många julklappar har öppnats!
Vad var eran bästa julklapp?
Jag fick ett par tjocksockar av M’s mormor, dom är helt suveräna faktiskt emot mina onda fötter..(reumatiker ni vet!)
Utöver de så fick jag ett studiokit till mina foton osv så att jag kan leka lite bättre med kameran oså. Jag fick också ett super Nintendo mini (samlar små och stora), en pojkvänskudde som är extremt skön och en värmefilt. Värmefilten är helt magisk! Det är nog en favorit men på riktigt så älskade jag alla julklappar, dom var väldigt toppen allihopa och passar mig med mina intressen och personlighet. Underbart!

Utöver de så är första julen över men idag har vi också en mini julafton hemma hos min mamma, hennes sambo och mina syskon och låtsasbror. Blir några fler paket för Léah.

Hon fick princess saker, en docka och ett frispark utav min M’s familj. Jätte underbara människor, hon blev super glad!
Utav mig och/eller M fick hon en hoppboll, 2 st pussel, en kikare, en bil som åker riktigt fort och lite andra saker. Hon fick överdrivet många julklappar i år kanske haha!

Dock skulle hon ha fått en till julklapp men hon får den när hon fyller år istället pga vi ska ha den utomhus och de är massa snö nu, de är de visserligen när hon fyller år också men u get the point. Det är iallafall en eldriven motorcykel med ljud osv. Tänkte först ge henne motorcykeln i julklapp och en eldriven bil i födelsedagspaket men tror de kan bli lite för mycket kanske så vi väntar kanske ett halvår eller något med bilen haha..

Vi fick vasen i en julklappsbekymmer men eftersom jag inte tål blommor så har vi faktiskt inga blommor hemma och då fick vitlöksträdet bo där.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer