Julafton är över! Godnatt!

Postad i: Mammas älskling, Vardag.

Jag och tjockis har lagt oss i sängen men har ändå lite att röja undan och sen måste jag självklart byta om osv innan jag lägger mig. Vill ju inte sova med byxor och tjocktröja direkt.

Julafton är äntligen över och trots att det känts som en helt vanlig dag i år så hoppas jag att dom flesta varit nöjda oavsett som dom suttit själva eller om dom varit med folk.
Jag själv valde ensamheten i år på grund utav mitt illamående och min foglossning. Den gjorde så extremt ont att jag bara ville gråta om jag ska vara helt ärlig! ^^ visserligen hade jag bebis med mig men förutom sparkar osv så är den ju inte så bra på att svara direkt. ^^

Bilden är inte tagen nu och har heller inte tagit några idag men det kändes ändå lite trevligt med en liten julbild, mest för att jag senare ska komma ihåg ungefär hur stor jag var men också för att det är kul att visa er som läser också eftersom ni frågat en hel del. :)

Nä nu ska jag sova innan mina ögon går i kors och hoppas på att inte vakna 7000 gånger utav att jag måste kissa inatt. Har även haft den sköna turen att vakna med kraftiga magsmärtor ibland men som tur är så slipper jag väl det en aning i natt om jag har tur! :)

Godnatt säger vi och hoppas på en bra dag imorgon! :)

Gillar

Kommentarer