Julafton!

Postad i: Vardag.

Äntligen julafton säger dom flesta och även ifall jag ska ”fira” den med underbara människor så har jag tappat julkänslan sen långt tillbaka. Känns inte alls som julafton nu och jag tycker heller inte att det är vidare roligt eller mysigt att fira denna jul super trött och grinig men de får jag göra ändå.
Léah drömde en mardröm och vaknade vid 01.30 och här ligger vi nu klockan 04.00 en trevlig julafton morgon med en super pigg Leah och en väldigt trött mamma som dessutom har ont i halsen nu. Antagligen för att jag inte sovit och sen druckit dåligt. Standard mig att få ont i ena sidan utav halsen när jag lider utav dålig sömn en period tillbaka.. konstigt men tydligen väldigt vanligt.

Uppesittarkvällen spenderades några timmar med underbara och trevliga människor, Léah fick dessutom 3 kompisar och lite myspys kramar. Hon ville dock inte åka hem när dom andra barnen skulle lägga sig och Leah också behövde sova.
När vi kom hem blev de lite kvällsmat och bums i säng med Leah (runt 21.00) och jag och pojkvännen avslutade uppesittarkvällen med lotter, tända ljus och lite chips i soffan.

Nu hoppas jag bara tösen somnar om en stund så vi kan sova lite innan vi ska iväg. Är galet stressad över sömnen just nu eftersom jag vet att min kropp mår väldigt dåligt utav för mycket sömnbrist... värsta tänkbara just nu..

Hoppas ni alla får en super duper god jul med mycket kärlek och glädje. Julklappar är ju bara ett plus, kom ihåg de!

En gammal bild i repris
  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer