Jobbigt värre.

Postad i: Vardag.

Min dotter har sedan igår natt totalförstört sitt dygn ännu en gång efter att hon hade lagat det. En del vet om hennes nattskräck, andra inte. Hon går hos psykologer som ska hjälpa hennes trauma men hon träffar dom inte mer förrän i höst så hon har som semester ifrån allting nu.
Hur som helst så har hon lagt sig vid 22-23, JAG VET att de är sent men lägger ja henne vid den tiden så fungerar de bättre med hennes nattskräck i vanliga fall, så att hon åtminstone sover till 05-06 ungefär och orkar dagis och dagen bättre. Nu har hon som somnat vid 22, vaknat 01 varit vaken till 07 och sedan somnat och sovit till 09 ungefär. 5 timmar liksom MEN inte tätt inpå varandra så hon gnäller, skriker osv för att hon är trött. Hon är som rädd att bli ensam och rädd att komma ifrån mig, hon ska vara med mig överallt oså samtidigt vill hon ingenting men ändå vill hon. Det är så synd om henne och vi har våra trix för dessa stunder, så att hon ska må bättre men jag vill inget hellre än att de ska bli höst så att psykologerna kommer tillbaka från sin semester och hjälper henne.

Dom säger ”hon är ju skadad utav trauma och hon kan bli s��mre än vad hon redan är, därför måste vi agera fort för hon är redan förstörd. Hon tog den situationen hårt.”

Jag har alltså sovit typ 3 timmar på 2 dygn nu och är lite kaos. Huvudvärk, mensvärk, allt i ett. Skulle absolut inte byta de emot något i världen. Jag älskar min dotter och jag vet att hon kommer bli bättre med hjälpen som är lovad. Vi kan hantera vår situation absolut men det vore verkligen nice för henne om hon kunde få mer sömn så att hon orkar lite mer med tanke på att hon är ett yrväder, hon är överallt o ingenstans oså orkar hon inte så hon blir ledsen. Hon får ju vila på dagen men de är inte alltid hon somnar.

Just nu är hon med min pojkvän och mina bröder i köket. Grabben tyckte jag skulle vila lite så han bädda ner mig i sängen. Söt är han <3
Så jag tänkte försöka vila lite om de går. Lite tvek p å det faktiskt men vi ser ju <3

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer