Jobb, lunchis och uthämtning utav hjärtapparat

Postad i: Vardag.

Hej på er!
Idag blev det jobb 11-15 och sedan läkaren på NUS för att hämta ut ett långtidsekg som dom kopplade fast på magen och bröstkorgen.
Den är väl smidig så att gå omkring med men samtidigt väldigt osmidig eftersom det hänger sladdar överallt ut genom tröjan och sådär men vänjer mig väl.. får komma på något smidigt till jobbet bara imorgon, det kan bli trixigt. Man vill ju inte fastna i sladdarna överallt, haha!
Efter läkaren så tog jag och mamma och åt en varsin sallad.
Mammas sallad bestod utav isbergssallad, tomater, majs, paprika, gurka, räkor och ost tillsammans Rhode island dressing.
Jag som har en specialkost eftersom jag inte tål inprincip några grönsaker överhuvudtaget gjorde en sallad på isbergssallad, paprika, gurka, ost och räkor med Rhode island. Det var ju gott iaf! :)
Just nu sitter jag och försöker varva ner innan jag ska krypa i säng och förhoppningsvis sova några timmar innan jag ska på jobbet imorgon. För rusning mellan 10-15 ungefär, efter det har jag för mig att det var någonting jag var tvungen att göra men men de ha ja glömt just nu! 😂🙌🏻

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer