Jag vill, jag kan och jag ska!

Postad i: Vardag., inspiration, Deep shit

Nu kommer min blogg bli väldigt annorlunda faktiskt. Självklart kommer jag ha tips inlägg osv men min stora ändring på bloggen kommer bli att det kommer handla mest om min resa från psykisk ohälsa till att bli frisk, som jag var förut.

Anledningen till att jag vill rikta in bloggen på psykisk ohälsa är för att jag trillat dit och verkligen ser hur allvarligt det kan bli ifall man bara sitter och deppar över en och samma grej en längre period.

Det kan bli ett stöd åt många som "lider" av psykisk ohälsa men också en stor inlärning för dom som inte har någon aning om vad det är.
Alla tror att psykisk ohälsa bara har med skärsår, självmord osv att göra men det är helt fel.

Här på bloggen kommer ni inte se skärsår, nå självmordsförsök eller liknande. Jag har en annan typ av både smärta och ett annat sätt att visa det på. Idag börjar min och säkerligen flera 100.000 olika människors resa. Den är lång, hård och jobbig men alla kan klara det med lite envishet! ❤️

Gamla bilder, gammal lycka. Nu kör vi!


Gillar

Kommentarer

islatte
,
Du skriver väldigt bra. Beskrivande och känslomässigt. Jag blir berörd av dina ord och tankar. Du verkar ha haft det väldigt tufft och jag hoppas verkligen att det vänder för dig. Ingen är värd att må sådär dåligt. Du verkar vara en tjej med hjärtat på rätt ställe. Kämpa på. Livet kan vara väldigt bra. Saker och ting kan lösa sig. Stå på dig. Att utesluta negativa personer från sociala medier, bloggar och livet i sig är ett bra kliv i rätt riktning. Man ska umgås med människor som man mår bra av och som kan göra en glad, som man kan skratta med, som förstår en. Människor som gör att man känner sig värdelös går fetbort. Jag tror på dig. Världen och livet ligger framför dig. Vad du vill göra med det är upp till dig. Allt är möjligt. :-)