Jag tror relationen tog slut.

Postad i: Vardag.

Klockan är 03.00 på natten och jag har sedan några dagar tillbaka helt och hållet tappat känslan för sömnen. Helt borta på natten men också på dagen. Igår mådde jag dock väldigt blä på morgonen så jag lyckades somna en stund hos mamma. Led nog utav kraftig sömnbrist som gjorde mig en aning snurrig kanske.

Störande att tösen sover så himla gott, några rop på mamma men annars helt okej.
Pojkvännen ligger här med armen lindad runt mig och snarkar så tapeterna vill krulla sig upp på väggarna men jag tycker om honom, han är söt ändå. Han lär säkert hata mig en liten smula för att jag skrev ut de där men jag kan ta de. Haha!
Önskar bara jag kunde få sova lite innan klockan ringer strax innan 06 men det verkar absolut vara någonting som jag får glömma. Usch, dåliga sömn!

Jag har hört att om man träffar John blund så bör man kyssas lite med honom för att få en fungerande och hållbar sömn. Om han finns på tinder eller badoo så hojta, då ska jag för första gången prova mig på att swipa höger osv. Tror min pojkvän överlever en små romantik med John blund, annars vet ja inte vart dom säljer bra gjutjärnspannor men de kanske han vet.. hmm!
Tror john blund kan ha dumpat mig faktiskt eller glömt mig medan han lever i kändisskap..

Nä nu ska jag spela några timmar för sömn kommer garanterat inte. Jag hoppas iaf att ni får en fin dag <3

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer