Jag ska flytta!

Nu när tankarna bollat hos både mig och min mamma ett tag så fick jag höra mamma säga på bussen "vi flyttar innan jul förhoppningsvis."
Orden trängde runt i hela mitt huvud och för första gången i mitt liv så tänkte jag, är du verkligen säker? Ska vi verkligen lämna Umeå? Men jag har insett att det kan vara de sämsta beslutet för mig och mamma men samtidigt det bästa.
Vi har pendlat mellan för och nackdelar ett bra tag nu och det finns faktiskt mer FÖRDELAR till att STANNA än att flytta men lyckan krävs ju också för att bo här? Vi ska testa någonting helt nytt igen och jag tror faktiskt att det kommer bli toppen.
Vi vet inte riktigt när detta kommer ske och därför säger jag inte så mycket om det, inte mer än att det troligtvis blir innan jul. :)

Hur svårt det blir att lämna mina nära och kära här kommer vara exakt lika tufft som när jag lämna dom i Degerfors. Att lämna Falköping var det bästa beslutet även fast det finns få men väldigt underbara människor där. Jag älskar dom utav hela mitt hjärta och det är dom jag faktiskt fortfarande talar med än idag. Visserligen svarar jag en del jag inte alls tycker så mycket om men dom brukar jag aldrig hålla en lång konversation med. Jag hoppas bli klar med körkortet innan bebisen kommer och jag hoppas ha fixat det mesta så jag kan köra till Umeå, Falköping och hälsa på. Det skulle vara så mycket lättare än tåget i så många timmar!
Blir att plugga som en tok! :)

Gillar

Kommentarer