Jag ska åka hem!

Jag har haft en icke lyckad morgon! Jag fastnade först med baksidan utav tröjan i spisen så jag slet hål i tröjan haha.. Sedan åkte vi buss och jag lyckades typ stukat handen, kan inte röra den alls inprincip. Som tur är så är det vänstern som är skadad iaf. Blir dock jobbigt sen när Barna ska klä på sig på dagis, svårt att klä barn liksom när handen inte fungerar men kanske kan personalen göra de redo.

Jag har precis ätit lite, det var gott men är fortfarande hungrig. Jag tror att de är för att jag ökar mängden mat hela tiden som gör att jag alltid kan äta haha...


Jag sitter just nu och fyller i min almanacka om olika datum för mig och barnen som vi ska göra saker, ha möten, tandläkare, läkare, Bvc osv så de blev väldigt mycket ihop med allas födelsedagar faktiskt.

Snart ska jag äntligen åka ”hem” ni vet till var jag kommer ifrån. Jag har sjuk hemlängtan men det är tyvärr någonting dåligt som för oss samman och jag ljuger om jag säger att jag inte är orolig för att resa i pandemin. Nackdelen nu med att inte ha körkortet klart.

Gillar

Kommentarer

LouiseEdling
LouiseEdling,

Usch, vilken otur du har haft idag <3

nouw.com/louiseedling
nellielillskog
nellielillskog,

Åh vilket tråkig morgon! Hoppas resten av dagen går bättre 🤍

nouw.com/nellielillskog
Jannike,

Skönt att kunna strukturera upp dagerna

nouw.com/seagullcrying