Jag säger upp mig..

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Vaknade lite försent idag och allt har helt ärligt talat bara gått helt åt fan.. Har nog seriöst inte varit såhär irriterad/arg sen jag vet inte hur länge tillbaka..

Det började med att jag försov mig men ingen fara, skulle ändå hinna till sjukhuset för ultraljudet osv som jag skrev om igår. Min chans att ta mig dit försvann helt plötsligt, jag kikade taxi, bussar osv vilket skulle ta alldeles för lång tid.. Blev små irriterad..
Jag och mamma börja tjafsa, jag blev förbannad..
Ringde spec mvc för dom måste fixa så man kommer dit ifall man inte kan osv men hon var världens drygaste. Jag får ju inte åka buss osv eftersom jag inte får gå för mycket men hennes svar blev liksom "Går vattnet på bussen så är du ändå påväg hit."
Ja för jag vill ju att 10 liter vatten trillar på bussgolvet och dessutom riskera att föda på bussen (tar ca 40 min med bussen från mig) för läkarna har sagt att dom tror att det typ bara är vattnet som håller barnet uppe. Ja men jag vill inte föda barn överhuvudtaget men skulle ändå föredra att föda barn i min garderob än att föda på bussen. Vad ska jag göra på bussen egentligen? Sitta i vatten, blod osv med en unge som har moderkaka o äckel navelsträng lindat runt kroppen? Är du dum eller? 😡

La på och ringde taxi men inga lediga bilar för tillfället så självklart han tiden gå förbi min läkartid så det kändes bara "fuck it." Jag ligger nu i sängen med täcket över huvudet och hatar allt o alla.. Jag har en liggande känsla i kroppen utav besvikelse och dessutom ilska. Känns som precis innan man ska explodera men det går ändå inte att göra det.. Det är nog det som irriterar mig mest..

Tänker ligga här i sängen o inte göra ett piss idag. Kanske göra lite oboy men mer än så? Nä. Jag strejkar ifrån allt vilket läkarna kanske gillar för då lyssnar jag ju äntligen på att jag ska vara still.. Men skiter relativt ordentligt i allt.
Gravidhormoner och min vanliga trötthet mot allt är ju inte till att skryta med.. Släcker mina ögon igen. 👏🏻👏🏻

Yes, jag håller min arm som ett fucktard men nu råkar jag inte ha bh på fotot och mina nipples är extremt heta i den tröjan. Frågor på de? Nä bra. 🖕🏻

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer