It’s Time

Postad i: Vardag.

Jag vet inte riktigt vad ni vill läsa om på min blogg då ni läsare har blivit en hel del och väldigt olika varandra. Min blogg stiger för varje dag och det är ju självklart tack vare er!

Jag får ofta frågor ifrån nya läsare, följare överlag ifall jag kan berätta lite om mig själv och det kan jag absolut göra, det lär varken vara första eller sista gången jag gör det.

Jag är alltså Michaela, även kallad Mikkiz / Mikkizlilja på nätet och i verkligheten. Jag är 21 vårar, fyller år den 15 Maj och jag är mamma åt en utav de vackraste prinsessorna -> Léah, hon är 2 år, född i februari, den 16e.
Jag och Léah bor tillsammans i en lägenhet för oss själva och ibland spenderar vi även en del dagar med min pojkvän. Han är inte min dotters biologiska pappa men en helt underbar grabb.
Léah har ett hjärta utav guld, hon är så rädd om andras känslor och vill inte att någon ska må dåligt eller ha ont, hon är verkligen fantastisk!
Hon är väldigt lik mig som liten både personlighet och utseende, mest lik min storebror faktiskt, haha!
Jag vet inte hur hennes biologiska pappa var som barn, har inte fått höra så mycket där direkt men självklart har dom sina likheter. Absolut.

I övrigt så studerar jag 100% och arbetar så långt håret räcker men några små pauser för sömn och lekande. Jag finns även på youtube där vi gör lite allt möjligt.

Jag kan säkert berätta hur mycket mer som helst men det är nog lättare ifall ni frågar eller om vi går in på lite i taget! ☺️

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer