Inför flytten.

Postad i: Vardag.

Godmorgon underbaringar!
Klockan är 04.45 och Léah har bestämt sig för att vakna. Hon somnade i bilen igår runt 21-22 någon gång och sovit fram till nu. Hennes sömn är nog påväg att bli bättre! ÄNTLIGEN! :3

Igår tog min fina pojkvän med sig mig, Léah, min bror och hans ena bror hem till en utav hans andra bröder och broderns familj. Fina barn, verkligen!
Underbara personligheter och urgulliga! Léah fann två tjejkompisar och en hund-kompis direkt! <3
Lilla killen spelade och tog de lugnt medan han skydda sig ifrån mygg.. riktigt smart! Jag har myggbett hela kroppen idag ;)

Det var riktigt trevligt! Jag trodde att jag skulle känna utav min ångest men icket. Den mådde super bra konstigt nog!

Snart är det också dags att flytta. Lägenheten är klar strax och jag är RÅ TAGGAD!
Det är inte alls långt kvar tills jag ska ha alla lådor klara. Jag är faktiskt mer eller mindre klar. Rummet består utav lådor. En del leksaker m.m kommer ju vara kvar hos mormor eftersom Léah lär sova här ibland när jag jobbar natt eller ibland när dom bara vill mysa. Hoppas faktiskt att de blir lite med jämna mellanrum för dom har en s�� fin kontakt och Leah blir äldre, mamma blir äldre och min mamma är fantastisk och hon är en skogsmänniska. Hon älskar att plocka svamp, bär osv och Leah tycker också om de. Jag mår ju SÅ dåligt i skogen pga allergi osv så helst vill jag inte vara i tät skog och knalla. Sen tycker Leah så mycket om mamma och hennes sambo så hon skulle behöva liksom lite egentid med dom tror jag. Det kanske hjälper hennes ”återställning” på traven att jag och hon bor själv men att hon ändå har en tät kontakt med alla som står henne nära som t.ex mormor, mormors sambo, min lillebror o sådär. Hon får nog en tätare kontakt med min pojkvän och sig själv när vi flyttar, blir ju lite lugnare och lite mer plats att springa på. Här är de ju liksom så mycket som inte riktigt är anpassat till henne eftersom de inte är ”vårt hem.”

Jag tror att det blir toppen! Verkligen! :3

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer