Idag ska jag blöda!

Postad i: Vardag.

Godmorgon alla snyggingar därute!
Jag har varit vaken sedan lite innan 08.00 och jag har ätit lite frukost och har även suttit och jobbat lite. Denna mobilen (iPhone 6+) är ju perfekt för både vanligt arbete och arbete med bloggen! Love it! :)

Ska strax hoppa ner i ett snabb bad och hoppas på att kyla mina nerver då jag klockan 13.00 har ett läkarbesök där jag ska ta blodprover. Förra veckan hörde jag att jag inte skulle vara på vårdcentralen utan en bit därifrån konstigt nog men smset som kom igår stod det "välkommen till Ersboda hälsocentral" så nu vet jag inte vart jag ska och därför måste jag helt enkelt förbi VC en timme innan så jag får se ifall det är dit jag ska ändå. Jag ska ta blodprov som jag skrev och det finns nog ingen människa som är mer rädd för nålar, blod, läkare och sjukhus än vad jag är. 1. Min mamma måste följa med. 2. Jag gråter nästan. 2. Jag svimmar nästan. 3. Jag kollar in i mammas mage. 4. Jag använder barnnål. Yes patetiskt men ingen kan säga att jag skadar mig själv fysiskt mer än att jag kanske är lat och äter ohälsosamt och ingen kan säga att jag hatar min mamma för därinne är hon VÄLDIGT viktig. HAHAHA! :')

Efter detta så ska jag säkerligen hem och äta igen och sedan hjälpa mamma att städa undan lite. Jag använder väldigt mycket disk (som iof står i diskmaskinen) men jag kan ju starta den och sen slänga in en maskin med tvätt. Jag är så himla duktig, haha! :)

(Lånad bild från Google då den var fin o jag inte hunnit ta bilder än) :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer